tag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post5370885072657045142..comments2024-01-06T11:01:03.689+01:00Comments on Śmierć kanapkom!!!: Pasta z suszonymi pomidoramiLucyna Wegankiewiczowahttp://www.blogger.com/profile/10159860750728841812noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-45143935228920103762009-10-30T11:54:16.005+01:002009-10-30T11:54:16.005+01:00wyprobuje.
a obczaiłam to skondensowane mleko kok...wyprobuje.<br /><br />a obczaiłam to skondensowane mleko kokosowe - nie jestem jakoś szczególnie zachwycona nim :)<br /><br />ale mam jeden przepis w głowie, do którego je wykorzystam i niedługo efekty :)ilovetofuhttps://www.blogger.com/profile/01537253965251647716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-10376514283890007492009-10-28T15:16:25.744+01:002009-10-28T15:16:25.744+01:00ja juz swoją porcję pomidorkó zjadłam ;)ja juz swoją porcję pomidorkó zjadłam ;)Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-34773284367416082632009-10-28T11:33:26.490+01:002009-10-28T11:33:26.490+01:00blender wydawał przy tym takie dźwięki, że wolę ek...blender wydawał przy tym takie dźwięki, że wolę eksperymentu nie powtarzać. Poza tym mielenie z olejem jest jednak łatwiejsze niż mielenie samych albo z tofu.<br /><br />Aga - tak, pomidory domowe :)Lucyna Wegankiewiczowahttps://www.blogger.com/profile/10159860750728841812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-27627352152414469502009-10-27T23:17:04.390+01:002009-10-27T23:17:04.390+01:00suszone pomidorki domowego suszenia? jeśli tak, to...suszone pomidorki domowego suszenia? jeśli tak, to potwierdzam, ze pyszne :)<br />a pasta na pewno bardzo smaczna, bo z samych smacznych składników :)Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-34099981971901144742009-10-27T22:13:10.248+01:002009-10-27T22:13:10.248+01:00mój blender ( zamykany) mieli pestki dyni jak złot...mój blender ( zamykany) mieli pestki dyni jak złoto:) robię często pasty z samych pestek i olejuIcantbelieveitsveganhttps://www.blogger.com/profile/09633816496534543610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-59891550486376071452009-10-27T20:05:01.206+01:002009-10-27T20:05:01.206+01:00Pieczona może być nawet lepsza od konserwowej, ale...Pieczona może być nawet lepsza od konserwowej, ale surowa mi tu jakoś nie pasuje, nie ta konsystencja.Lucyna Wegankiewiczowahttps://www.blogger.com/profile/10159860750728841812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762463174227827822.post-7727788573981566592009-10-27T19:47:55.135+01:002009-10-27T19:47:55.135+01:00Brzmi ciekawie. A czy zamiast papryki konserwowej ...Brzmi ciekawie. A czy zamiast papryki konserwowej (za którą nie przepadam) mogę dodać surową lub pieczoną?marta jadczakhttps://www.blogger.com/profile/11717720155785678315noreply@blogger.com