1) Kto przyznał ci nagrodę? Dużo osób:
mathildaa
mnemonique
Patrycja Antonina czyli feetonhorizon
gotowanie.net.pl
2) 10 rzeczy, które lubisz. Naprawdę ciężko nad tym myślałam:) Jak wybrać 10 rzeczy z tysiąca... w końcu wzięłam po jednym z każdej kategorii:
- Nicka Cave i Amandę Palmer
- zapach zielonej herbaty - na wszystkim, jako jedzenie, świeczki, perfumy, odświeżacz powietrza, cukierki czy pranie
- koktajl z awokado
- słuchanie deszczu za oknem - kiedy pada wyłączam muzykę i patrzę na bąbelki na ulicach. W ogóle lubię patrzeć na wodę.
- jeżdżenie autobusami. Właściwie wszystkim, ale autobusami najbardziej.
- Tor saneczkowy na Malcie:)
- stawianie tarota
- Investigation Discovery
- fioletowe sukienki
- filmy Gusa van Santa
3) 10 blogów, które polecasz. Po ciężkim wzdychaniu wybrałam co następuje:
elo lala - jakoś go lubię, pewnie za ekologiczną dziewczynę, która rozszerzyła mój imprezowy repertuar strasznych piosenek
zamykaną i otwieraną ponownie łączkę kłapouchego
Fast Food Eaters, mimo że nie recenzują gotowych pierogów, czyli mojego ulubionego fastfoodu
I can't believe it's vegan, ano
I love tofu, bo dostałam od niej dżem cytrynowy i przepis na niego, a do dziś nie chce mi się go zrobić i liczę na to, że jeszcze trochę wycyganię:)
więcej yofu, no bo jak nie
nowy blog reasons not rules, żeby się dobrze rozwijał:)
Hello Morning, bo się fajnie nazywa:)
xvegeliciousx, bo też ciągle robię muffinki (oraz ciastka, i teraz muszę sprzedać na Allegro półkę spódnic, w które już się nie mieszczę. Może ktoś chce cały worek, przynajmniej 10 sztuk, rozmiar 38?)
Alchemia Zdrowia, dobrze się czyta i podaje ciekawe informacje.
Naprawdę, czytam tylko blogi kulinarne:)
:) dziękuję
OdpowiedzUsuńoj, kiedyś bywały pierogi, ale ciężko coś odkrywczego w tej dziedzinie znaleźć :)
OdpowiedzUsuńdziękuję za docenienie! (sam niestety przespałem Blog Day, cóż, może za rok)
Radarowski
dzięki za wsparcie!!
OdpowiedzUsuńobiecujemy, że będziemy się jak najlepiej rozwijać ; p
Dosia i Asia
w Carrefourze sprzedają takie dobre pierogi, chłopskie, z nadzieniem ziemniaczano-kapustno-kminkowym. Kiedyś nawet znalazłam w nich kawałek kapusty! Ta sama firma produkuje też pierogi z mięsem, które mają jako pierwszy składnik wymienioną teksturę sojową (takie szare tekturowe coś co jak namoczysz wygląda jak mielone i śmierdzi, ale podlane sosem chili zaczyna być smaczne) a potem mięso mielone min 20% :D
OdpowiedzUsuńdzięki dzięki! :)
OdpowiedzUsuńdzięks, już napisane :) p
OdpowiedzUsuńdzięki :) a jesli idzie o sloik, to konfitury juz dawno pozarte. niemniej jednak niedlugo beda nowe, wiec i bedzie okazja do mitingu, hm? :)
OdpowiedzUsuńwidzę, że mała modernizacja blogu podczas mojej nieobecności :) dzięki, dzięki! Cieszę się, że ktoś lubi mój blog nawet jeżeli tylko za nazwę :)
OdpowiedzUsuńPozdrowienia ślę!