Dwa pudełka z tego tygodnia; pierwsze z fasolkami, drugie z makaronem razowym.
Po lewej: mieszanka fasolek szparagowych fix-mix ugotowana na parze i orientalne tofu, smażone w oleju z wędzoną papryką, chana masalą i pieprzem. Okazało się, że źle wyliczyłam potrzebną ilość fasolki, więc dodałam też trochę cieciorki z puszki.
Po prawej: 2 pokrojone dojrzałe banany
Po lewej: parówka tofu w makaronie razowym z czarnym sezamem
Po prawej: sałata lodowa z dodatkiem połówek marynowanej cebulki. W rybce sos vinaigrette z przyprawami z torebki :) Tam były zdaje się ziarna słonecznika i cośtam, wiem tylko, że zatkało mi buteleczkę i nie mogę jej teraz wyczyścić, więc następnym razem chyba wezmę osobno oliwę z octem i osobno przyprawy..
ja bym najchętniej zjadła te dwa pokrojone dojrzałe banany :-)
OdpowiedzUsuń